Konrád Péter

(www.cegnev.com)

A gyors ügyintézés eredményeképpen gyorsan megjelent cégünk weboldala.Ügyfélszolgálat


  Jognyilatkozat


A weboldal minden tartalma az InterPest Kft. tulajdona. Minden jog fenntartva.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy bármely, az oldalakon található tartalom szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állhat. Ezen anyagok, dokumentumok bármilyen nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy és egyéb szellemi jogok megsértése, vagy bármely jogellenes cselekmény elkövetése a Magyar Köztársaságnak a fennálló nemzetközi kötelezettségeivel és az Európai Közösség jogszabályaival összhangban kártérítést, és további jogkövetkezményeket vonhat maga után.

A InterPest Kft. nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen felmerülő károkért, amelyek internetes szolgáltatásunk használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, továbbá számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Amennyiben személyes adatait eljuttatta hozzánk, azzal hozzájárulását adta ahhoz, hogy azokat az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsuk. A használatához szükséges felhasználói név, jelszó, vagy tanúsítvány illetéktelen felhasználásából, nyilvánosságra hozatalából, illetéktelen személy tudomására jutásáról vagy elvesztéséről, így mások számára hozzáférhetővé tételéből fakadó károkért az InterPest Kft. minden felelősséget kizár. A Felhasználó által hozzánk eljutatott adatok felhasználásáról és védelméről bővebben az "Adatvédelmi Elvek" oldalon foglalkozunk.


 
 
Rólunk        Csomagok        Domainek        Megrendelés        Kapcsolat        Bejelentkezés        Segítség (GYIK)

Copyright © WebHungary, 2008. Minden jog fentartva
Adatvédelmi elvek | Jognyilatkozat