Konrád Péter

(www.cegnev.com)

A gyors ügyintézés eredményeképpen gyorsan megjelent cégünk weboldala.Ügyfélszolgálat


  GYIK
(gyakran ismételt kérdések)


Domain név

Minden előfizető saját nevet választhat, ezáltal más cégekhez hasonlóan az internet címben csak az előfizető saját neve olvasható, mint pl.:www.cégnév.hu, vagy www.kativirágboltja.net

Domain név karbantartás

Minden domain névhez legalább 2db névkiszolgáló szervert kell üzemeltetni amelyet mi ügyfeleink részére biztosítunk. Cégünk ezen felül vállalja domain nevek tulajdonosainak és az abban bekövetkezett változásoknak módosítását.

Domain név regisztráció

Ahhoz, hogy a választott név működni tudjon, a domain nevet regisztrálni kell. Ezt mi elvégezzük ügyfeleink helyett. .hu típusú domain 4000 Ft +áfa az első két évre, .com , .net, .org, típusú domainek esetén 4000 Ft/év +áfa.

POP3 postafiók

Hagyományos email mely során az ide érkezett leveleket a szerver nem továbbítja sehova hanem tárolja. Ezeket a leveleket a megfelelő azonosító illetve jelszó segítségével lehet letölteni egy email program segítségével, vagy weben is használható a webmail szolgáltatásunk segítségével.

IMAP

Az e-mail postafiókjaink IMAP protokollal is elérhetőek, így lehetőség van arra, hogy pl. ugyanazon címet akár egyszerre többen használják, így megvalósulhat a közös munka, mely során látni, hogy melyik levélre ki mit válaszolt, és, hogy egy adott levelet a csoportból olvasott-e már valaki.

Email továbbítás

Szabadon beállítható, hogy pl. akármi@elofizeto.com cimre érkező levelek automatikusan továbbítódjanak egy akármilyen másik címre mint pl.: azonosító@gmail.com

Automatikusan válaszoló email

Olyan email cím, amelyre érkező levelekre a szerver automatikusan küld egy előre elkészített választ a küldőnek.

Nyaralás üzenet

Beállítható, hogy egy adott email címre érkező levelekre egy bizonyos időszak alatt (pl. nyaralás idejére) automatikus tájékoztató válasz email menjen, hogy a feladó tájékozódhasson arról, hogy az email cím tulajdonosa éppen nem elérhető.

Havi adatforgalom

Minden a szerverről lehívott oldal adatforgalmat generál. Ha pl. egy oldal mérete 100 Kbyte és azt 100-an megnézik, akkor az 10MByte adatforgalmat generál. A csomagokhoz beállított adatforgalmi limit elsősorban elvi jelentőségű és csupán arra szolgál, hogy egy felhasználó, aki nem megfelelően használja a szolgáltatást ne terhelhesse túl a rendszerünket a többi előfizető kárára.

Hogyan lehet módosítani az oldalakat?

Bármilyen FTP program segítségével az interneten keresztül. A szerverre való bejutáshoz szükséges az előfizető saját azonosítója és jelszava. Korlátlan számú módosítás engedélyezett a nap 24 órájában.

Mennyi ideig tart amíg az előfizetés működik?

.hu típusú nevek esetén a fizetéstől számított 2-3 héten belül. .com, .net, .org, .eu .info, .biz  típusú nevek esetén általában a fizetéstől számított 1 munkanapon belül.

Mennyibe kerül az előfizetés, milyen egyéb költségek vannak?

a, előfizetési díj b, domain név regisztrálási díj

Statisztika

Minden esetben, amikor egy látogató megnéz egy oldalt akkor erről a szerverünk feljegyzést készít a naplófájlba. Minden nap lefut egy statisztikai program amely erről elemzést készít, így információ kapható arról, hogy - melyik oldalt melyik nap hányan látogatták. - Honnan van link azaz hivatkozás az adott oldalra. - Melyik keresőszerverekből találtak rá a látogatók az oldalra. - Melyik országból hányan nézték meg az oldalakat. - Melyik kolléga hányszor látogatott el a titkosított oldalakra.

Titkosított oldalak

Olyan oldalak melyeket csak azok a felhasználók tekinthetnek meg akiknek az előfizető azonosítót és jelszót jelölt ki. Hasznos lehet például viszonteladói árak vagy egyéb belső információk használatánál. Lehetőséget ad fizetős szolgáltatások beindítására is.

Vendégkönyv, számláló, kérdőív

Vendégkönyv használata esetén bárki beleírhat a vendégkönyvbe a bejegyzés azonnal mindenki által láthatóvá válik és később is olvasható lesz.  Számláló használata során az oldalra elhelyezett számláló nyilvánosan látható és számolja hogy hányan nézték meg az adott oldalt. Erre akkor van szükség, ha Ön szeretné tudatni a látogatóval, hogy ő hányadik éppen az oldalon. Minden oldalra egyedi számlálókat lehet kitenni. Kérdőív: a látogatóktól információkat lehet kérni, és az elhelyezett kérdőívet miután valaki kitölti, a szerver ezeket az adatokat összegyűjti és egy előre megadott email címre elküldi.

PHP

Az egyik legelterjedtebb programozási nyelv, mellyel a legkülönfélébb webes alkalmazások oldhatóak meg. Az egyszerű üzenetküldéstől kezdve a bonyolult dinamikus megjelenésig számtalan lehetőséget nyújt.

MySql

Az egyik legelterjedtebb adatbázis szerver. Amennyiben Ön sok adatot dolgoz fel weboldalán keresztül, akkor a mysql segítségével gyorsan és hatékonyan kezelheti adatait.

SSL – https

Egy biztonsági protokoll, mely segítségével a szerver és az oldal látogatójának böngészője közti adatkommunikáció teljes biztonságban titkosítva történik.

Saját On-line áruház

Lehetőség van áruház működtetésére az Ön weboldalán. Az Ön internetes áruháza éjjel-nappal várja a vevőket. Miután a látogatók kiválasztották a megvásárolni kívánt árukat a kosárba helyezve egyszerűen megvehetik azokat. A pénztárnál megadhatják a szállítási címet. A fizetés történhet utánvétellel, vagy bankkártyával. Ön éjjel is értékesíthet, miközben alszik, anélkül, hogy erre külön helyet vagy alkalmazottat kellene fenntartania. Kérjük próbálja ki mintaboltunkat a fiskarsshop.interpest.hu címen.


 
 
Rólunk        Csomagok        Domainek        Megrendelés        Kapcsolat        Bejelentkezés        Segítség (GYIK)

Copyright © WebHungary, 2008. Minden jog fentartva
Adatvédelmi elvek | Jognyilatkozat