Konrád Péter

(www.cegnev.com)

A gyors ügyintézés eredményeképpen gyorsan megjelent cégünk weboldala.Ügyfélszolgálat


  Adatvédelmi elvek


Weboldalain keresztül az InterPest Kft. nem gyűjt Önről semmilyen, a személyével kapcsolatba hozható információt (pl.: név, cím, telefonszám vagy e-mail cím), hacsak Ön önként úgy nem dönt, hogy annak lehetőségét számunkra biztosítja (pl. regisztráció, felmérés útján). A InterPest Kft. az Ön által megadott személyes és egyéb adatait (bejelentkezés időpontja, választott csomag stb.) a szolgáltatás működésének biztosítása érdekében rendszerezi és tárolja. A társaság kijelenti, hogy adatait a megrendelésének teljesítése, és kérései későbbi igazolása érdekében, illetve az esetleges változásokkal kapcsolatos további tájékoztatás érdekében tárolja és dokumentálja.

Az online fizetés során a tranzakcióhoz tartozó kártyaadatokat (kártyaszám, lejárat) nem tároljuk és nem is jut tudomásunkra, mivel a tranzakció közvetlenül a bank oldalán történik (Cib Bank Zrt.).

Kötelezzük magunkat, hogy minden személyes és egyéb begyűjtött adatát jogszerűen kezeljük. Amennyiben személyes adatait eljuttatta hozzánk, azzal hozzájárulását adta ahhoz, hogy azokat az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsuk. A használatához szükséges felhasználói név, jelszó, vagy tanúsítvány illetéktelen felhasználásából, nyilvánosságra hozatalából, illetéktelen személy tudomására jutásáról vagy elvesztéséről, így mások számára hozzáférhetővé tételéből fakadó károkért az InterPest Kft. minden felelősséget kizár.


 
 
Rólunk        Csomagok        Domainek        Megrendelés        Kapcsolat        Bejelentkezés        Segítség (GYIK)

Copyright © WebHungary, 2008. Minden jog fentartva
Adatvédelmi elvek | Jognyilatkozat